středa 14. října 2015

10 důvodu, proč je lepší nakupovat u řezníka

1. S regálem si nepopovídáte.
2. Regál Vám neporadí co si vzít místo toho, co už není.
3. Pokud už v obchodě nemají plátky, musíte si vzít maso vcelku a doma si ho nakrájet, zatímco v řeznictví to za vás někdo udělá.
4. U řezníka si můžete rovnou říct kolik toho chcete a nemusíte 10 minut hledat příslušnou vaničku.
5. V řeznictví se dozvíte, kdy bylo zvíře poraženo, jak bylo staré a odkud pocházelo.
6. Najdete tam podceňované (a to jsou mimochodem ty nejlepší) kusy masa, jako třeba oháňku, nožičky nebo různé vnitřnosti.
7. U řezníka vždy víte, kdo uzeniny vyráběl. 
8. Nemusíte se bát mletého masa, prostě Vám vybraný kus před očima namelou.
9. Občas najdete skvělé hotovky nebo speciální nabídky (zabijačka, zvěřina).
10. Regál se na Vás neusměje.

Žádné komentáře:

Okomentovat